A szívinfarktustól való félelem miatt visszavonul a fingok árusításától

Stephanie Matto

Egy amerikai realitysztár, aki szemet gyönyörködtető 200 000 dollárt (majdnem 64 millió forintot) keresett abból, hogy eladta a szellentéseit befőttesüvegekben, elárulta, hogy kórházba szállították…

Annyi megrendelője volt, hogy elkezdte nagyüzemben gyártani pukibefőtteit. Azért, hogy legyen elég szele, minden nap három nagyadag fehérjeturmixot és egy kiadós tányér bablevest fogyasztott és így volt, hogy heti 50 üveget is le tudott gyártani.

Stephanie Matto

Viszont ekkora mennyiségű szellentés előállítása végül megbosszulta magát.

Stephanie úgy érezte, hogy „valami nem stimmel” a gyomrában felfelé irányuló nyomással, ami az egész testében felfelé mozdult el, és azt mondja, azt hitte, „szélütése van”.

„Elég nehéz volt lélegeznem és valahányszor megpróbáltam lélegezni, csípő érzést éreztem a szívem körül. Ettől természetesen megilyedtem. Felhívtam a barátomat, megkértem, hogy vigyenek el a kórházba, mert azt hittem, szívrohamot kapok.” – mesélte.

Stephanie a kórházban nem beszélt az orvosoknak egyedülálló karrierjéről, csak az étrendjén végzett változtatásokról.

„Kivizsgáltak, majd közölték velem, hogy nem agyvérzésem vagy szívrohamom volt, hanem súlyos szélgörcsöm van. Azt tanácsolták, hogy sürgősen változtassak az étrendemen, és vegyek be egy gázcsökkentő gyógyszert, ami gyakorlatilag véget vetett a vállalkozásomnak.” – mondta.

Stephanie mostanra visszavonult a szellentésbizniszből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük