Kutya és a vibrátor – Felügyelet nélkül hagyott játékszer

Vannak, akik a szexjátékaikat a ház legsötétebb részébe rejtik, és csak akkor veszik elő, ha senki más nincs otthon. Másokat… tényleg nem érdekel. Aztán ott van a középút, amely csak akkor aggaszt igazán, ha nyilvánosan felfedik őket.

De ki a fenét aggódik amiatt, hogy szexjátékaikat a világ közvetíti?

Nos, Paula Ramsey, egy skóciai nővér éppen ilyen helyzetbe került.

Úgy kezdődött, hogy barátja, Carlos úgy döntött, hogy egy valósághű vibrátort kap neki – labdákkal és tapadókoronggal kiegészítve – kuncogó ajándékként Paulának. Valóban sok volt a kuncogás, de a 27 éves lány hamar kínos helyzetbe került.

A világosbarna kutya úgy döntött, hogy ez az új rágójátéka.

Nos, ha a házban bolyongott volna, miközben a lány kávézik a barátaival, az elpirulást váltott volna ki számára, de még mindig kezelhető (és egy vicces történet, amit néhány pohár bor után el tudna mesélni). De fogalma sem volt, hová szökött a kutya, vagy mit hozott magával.

Honnan tudta meg?

A férfi, aki átadta neki, látta, hogy a francia bulldogot a járdán sétál, és gyorsan lefotózott, hogy elküldje barátjának. Megpróbált megelőzni a kommenthullámot, és először nevetni kezdett a Twitteren. Ő írt…

Aaron úgy gondolta, hogy vicces lesz, és nevetve rendel egy vibrátort a házamba… a kutyusom belekerült, és az előkertben szaladgált vele, és nem jött vissza. főúton lakom. KIVÁLÓ.

A vidám (és teljesen imádnivaló) bejegyzés több mint 2,5 ezer retweetet és több mint 35 ezer kedvelést kapott. Rengeteg felhasználói szemrehányás is volt…

„…alighogy elkezdtem volna pakolni és költöztetni, soha többé nem látnak az utcán.”
– Ehh, biztos, hogy nevetésre rendelte, lol, ami jól jött az éjjeliszekrényedből.
„Ha ezt látja a postásod, valószínűleg örökre félni fog házhoz szállítani.”
– Nem tudom, ki az Aaron, de ha valaha megtalálom, veszek neki egy sört.
A többiek tudják, mit tegyünk – vagy rejtse el jobban a játékait, vagy ha vírusos tweetet szeretne a nevére, helyezze el őket a házban, és készítse elő a fényképezőgépét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük