A főnök

25 évesen kerültem a céghez, ahol egy igazán arrogáns, ellenszenves főnököm volt. Mindig kiabált, kritizált mindenkit és az empátia teljes hiányával beszélt velünk megalázó módon. A többiek is utálták és én is az első pillanattól kezdve próbáltam kerülni őt.

Aztán egyik délután tovább bent kellett maradnom, sok volt a munka. Amikor már sokan hazamentek, behívott magához, hogy átnézzük a szerződéseket. Remegő lábakkal léptem be hozzá. Odaálltam az asztala mellé és a papírok fölé hajoltam, mire ő nagyon lassan, finoman végigcsúsztatta a kezét a térdemtől a combom belső részén át, egészen a bugyim vonaláig. Ott megállt a keze. Kérdőn rám nézett. Én még levegőt is elfelejtettem venni és valami olyan furcsa érzés kerített hatalmába, amit még soha nem éreztem. Egyszerre volt bennem meglepődés, félelem és még talán undor is, ugyanakkor a puncim elkezdett lüktetni, forróság árasztotta el és a bugyim teljesen átnedvesedett. Nem tudtam mit kezdeni ezzel az egésszel, csak néztem rá lélegzetvisszafojtva. Erre ő a két kezével lehúzta a bugyimat, ami akkor már teljesen átázott, felfektetett az asztalára és olyan gyengédséggel és érzékien kezdett el nyalni, hogy halkan felsikoltottam. Nagyon gyorsan elélveztem, hosszasan lüktetett a puncim a szája és a nyelve között, az egész testem beleremegett. Ezután hasra fordított lassan, aztán lehúzta a nadrágját és óvatosan belém helyezte magát. Nem láttam a férfiasságát, csak éreztem. Éreztem, hogy teljesen megtölt. Ritmikus, lassú mozgással egyre beljebb csúszott, egyre mélyebben volt és én egyre jobban akartam őt. Ismét forróság öntött el lent és hosszasan elélveztem, miközben ő egyre mélyebbre rakta. Ezután kivette belőlem, én megfordultam és akkor láttam, hogy valóban mennyire hatalmas és tökéletes férfiassága van. Azonnal vágyat éreztem, hogy a számba vegyem. Hosszasan ízlelgettem, nyalogattam és jó mélyen bekaptam. Imádtam! Még nagyon sokáig csináltam volna, de ő már nem bírta és a számba élvezett. Soha nem nyeltem még le senkiét, undorodtam ettől mindig, de vele valahogy annyira természetes volt ez. Én teljes mámorban néztem rá, erre ő hirtelen közölte velem, hogy igyekezzek felvenni a bugyimat és húzzak ki az irodájából, mert sok dolga van. A meglepetéstől a szavam is elállt. Könny szökött a szemembe, gyorsan felöltöztem és kirohantam az irodájából.

Azóta sem értem ezt az egészet. Hogy lehet egy arrogáns, bunkó, kellemetlen ember szex közben ennyire gyengéd és érzéki? És engem hogy tudott így a bűvkörébe vonni egy 72 éves férfi??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük