Első orgiám

Nem sokkal ezelőtt a férjem, István két alkalmazottjával iszogatott nálunk otthon. Kedves fiatal fiúk és az elmúlt egy év során elég jól megismertem őket, sokat nevettünk, tehát tényleg egy igazán jó társaság volt. Péter a kedvencem, nagyon szeretem. Néhány évvel ezelőtt egy zűrös váláson ment keresztül, és nagyon megviselte. Gábor, mit mondjak róla? Ő a joker a csapatban. Ő a legfiatalabb és soha nem nősült.

Gábor többször flörtölt velem, nem bánom, de néha kicsit túlzásba esett. Ő is nagyon jóképű, tudja is magáról. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian ismertek hozzá hasonlót. Valószínűleg nem lep meg, ha tudod, hogy mint sok nőnek, nekem is vannak fantáziáim. Gyakran gondolok Gáborra, amikor egy kis időt adok magamnak 🙂 khm. Volt valami abban, ahogy rám nézett. Pontosan tudtam, mire gondol. Csak abban reménykedtem, hogy ő nem tudja, hogy én mire is gondolok, amikor ránézek.

Szokás szerint mindketten egy üveg borral érkeztek. Időnként virágot hoztak nekem. Ezen a bizonyos estén Gábor hozott néhány csokis brownie-t. Nem közönséges csokis brownie-kat, hanem olyanokat, amik „különleges alapanyag” hozzáadásával készültek. Úgy látszik, ismer valakit, aki ismer valakit, aki be tudja szerezni. Soha nem mondta meg, hogy mi a különleges összetevő, de sejtettem, hogy valószínűleg nem tudnám megvenni a boltokban.

Elkezdtek sütizni, a konyhából csak a sok nevetést hallottam. Úgy tűnt, jól érezték magukat. Bármi is volt abban a brownie-ban, nagyon boldoggá tette őket. Talán egy kicsit túl boldoggá. Gábor azt mondta, hogy meg kell kóstoljak egyet, a férjem beleegyezett. Azt mondta, hogy szórakoztató lesz és élvezni fogom. Körülbelül tíz perccel később ültem a kanapén Péter és Gábor között egy pohár bor mellett. A fiúk a legostobább dolgokon is nevettek. A nevetés nagyon fertőző volt, elkezdtem velük együtt nevetni.

Gábor egyszer csak azt mondta, milyen szép melleim vannak. Aztán megkérdezte a férjem, hogy megérintheti-e. A férjem bosszankodás helyett csak nevetett, és azt mondta, nem bánja, de előbb kérdezzen meg. Úgy tűnt, hogy ez a különleges összetevő eltávolítja az összes szűrőt és gátlást. Mintha ez csak egy normális kérdés lett volna, Gábor megkérdezte, nem bánom-e. Nem tudtam, hogy mi lesz a férjem reakciója. Mint mondtam, gyakran fantáziáltam Gáborról. A brownie-k hibáztatása jó kifogásnak tűnt, ezért gyorsan igent mondtam.

A következő dolog, amire emlékszem, hogy Gábornak jó erős technikája volt. Kicsit fura érzés volt. Meglepődtem, hogy mennyire felizgatott. Az egy dolog, hogy egy másik férfi simogatja a melleimet, és az, hogy a férjem nézze, az más. Olyan erotikus érzés volt. Ekkor Péter megkérdezte, hogy ő is érezhetne-e valamit. István megint nem bánta, csak nevetett. Most mindkét oldalon volt egy férfi, aki a melleimet simogatta, miközben a férjem csak ült és ostoba mosollyal az arcán nézte. Egyszerre voltam megdöbbenve és izgatott. Ilyen még soha nem történt velem. Kezdtem azon töprengeni, meddig mennek el a dolgok, mielőtt István azt mondta, hogy állj meg.

Gábor azt mondta, hogy szeretne jobban megérinteni. A férjem éppen ült és nézte, ahogy két fiatalabb férfi simogatja a felesége melleit. Gábor elkezdte kigombolni a blúzomat. Azt hittem, a férjem bármelyik percben azt mondja, hogy elég, és megkéri őket, hogy hagyják abba, de nem tette. Ehelyett csak nevetett. Miután kigombolták a blúzomat, Gábor és Péter elkezdték dörzsölni a melleimet a melltartómon keresztül. István nem szólt semmit.

Ezután levették a melltartómat, de ekkor se szólt semmit. Szinte olyan volt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, hogy a munkatársai levetkőztetnek. Furcsa és izgalmas érzés, amikor két fiatal férfi vetkőztet le a férjem előtt. Nyilvánvaló volt, hogy mennyire be voltam izgulva. A mellbimbóim kemények voltak. Mindkét oldalamon volt egy férfi, aki simogatta a melleimet és szopta a felálló mellbimbóimat.

Nagyon beindultam ezen a ponton. A férjemre néztem, s ő csak intett a karjával és azt mondta, hogy érezzem jól magam. Ez egy teljesen új érzés volt számomra. Valahogy az, hogy két férfi felizgat és a férjem ül és nézi, nem tudom megmagyarázni, hogyan és miért, egyszerűen fantasztikus volt. Hallottam történeteket olyan férjekről, akik szeretik látni a feleségüket, aki más férfiakkal szexelnek. Soha nem hittem volna, hogy ez megtörténik velem. De megtörtént, és élveztem minden egyes percét.

Péter feltette a kezét a szoknyámra, és dörzsölni kezdte a kezével a harisnya felsőmet. Ujjai hamarosan elértek a nedves bugyimhoz. Nyögni kezdtem, amikor úgy éreztem, hogy zsibbadok. A férjem csak ült és nézte. Mostanra már biztos voltam benne, hogy ő is ugyanúgy élvezi, mint én. Nem próbáltam megállítani őket. Megtehettem volna, de nem tettem. Miért tenném? Pokolian be voltam indulva. Melyik nő ne lenne? Aztán a férjem úgy döntött, hogy szeretne részt venni az akcióban. Letérdelt elém, lassan széthúzta a lábaimat, és lecsúsztatta a bugyimat. Megemelte a szoknyámat és elkezdett orálisan kényeztetni.

Ekkorra már olyan hangosan nyögtem, ahogy csak bírtam. Három férfival voltam, mindegyik egyszerre nyújtott nekem örömet. Az az érzés, hogy mindkét mellbimbót egyidejűleg szívják, nem evilági volt. Ahogy a férjem csatlakozott, még jobb lett az egész. Soha nem éreztem még ehhez hasonlót. Annyira szürreális élmény volt. Amint elélveztem, Péter azt mondta, hogy szeretne megkóstolni.

Mielőtt még levegőhöz juthattam volna, a férjem helyet cserélt Péterrel. Nem telt el sok idő, és újra elmentem. Természetesen Gábor se akart kimaradni, így ő is elkezdett nyalni. Nagyon jó volt benne. Még egy ujját is sikerült belém tenni. Ekkor csináltam valami nagyon rosszat, mikor újra elmentem, felsikoltottam és megkérdeztem. – Valamelyikőtök szíveskedik végre megbaszni?

Tényleg azt hittem, hogy a férjem lesz az első, de nem, Péter volt. Ő volt az első, aki levette a nadrágját. Felkeltem és a kanapé fölé hajoltam, azt akartam, hogy hátulról tegye be. Nem vagyok benne biztos, hogy Péter a brownie miatt vagy az én kisugárzásom miatt, de szinte azonnal elment, amint belém tette. István volt a következő, ő egy kicsit tovább bírta. És akkor Gábor volt, istenem, Gábor. Hatalmas farka volt. Lassan helyezete belém. Éreztem, ahogy a puncim megfeszül körülötte, ahogy lassan ki-be teszi. Elmentem megint, ahogy felgyorsult.

Az utolsó lökésnél éreztem, ahogy belém spriccel. Sikerült olyan részeket elérnie, amelyeket korábban senkinek soha. Pompás volt, visítottam az örömtől. Utána mindannyian vettek még legalább egy kanyart. Még soha életemben nem élveztem ennyire. Pár hónapnyi szex egyetlen este alatt. Úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lennék. Egy ponton maszturbáltam Gábort, miközben Péter bennem volt. De mint minden jónak, ennek is véget kellett érnie. A fiúk hazamentek egy taxival, én pedig teljesen kielégülten lefeküdtem aludni.

Másnap reggel elég későn ébredtem. Még mindig éreztem a sperma illatát a testemen. István a konyhában volt, hallottam, hogy forr a vízforraló. Felvettem a köntösömet, és bementem hozzá. Nem voltam benne biztos, hogy bosszús vagy mérges lesz-e rám. Meglepő módon magára volt mérges és bocsánatot kért tőlem. Elmondta, mennyire sajnálja, hogy adott nekem egy brownie-t, és azt, hogy engedte, hogy a dolgok annyira kicsússzanak a kezéből. Szinte sírva könyörgött, hogy bocsássak meg neki. Nem mertem neki elmondani, hogy én valójában meg se ettem az enyémet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük