Dórival…

   Mindig is vonzott a hármas szex gondolata, leginkább a 2 nő + 1 pasi felállás, de a férjemmel ezt sosem mertem volna bevállalni, mert ahhoz túl féltékeny vagyok. Így elhessegettem ezt a vágyamat, gondoltam, ez már kimarad az életemből.

     Aztán egy szombat este a barátnőmmel elmentünk szórakozni… Iszogattunk, táncoltunk és ekkor egy régi osztálytársam, Gábor odalépett hozzánk (akiből elképesztően jó pasi lett), hogy meghívna minket egy italra. A barátnőm, Dóri kicsit hezitált (ő elég visszafogott és szégyenlős), de aztán elfogadtuk a meghívást. Miközben ültünk a bárpultnál, Gábor az egyik kezével az én combomat simogatta, a másik kezével Dóriét, aki kikerekedett szemmel, kérdőn nézett rám. Fura módon én nagyon élveztem a helyzetet. A következő pillanatban azt éreztem, hogy Gábor benyúlt a bugyimba és finoman végighúzta az ujját a puncimnál. Dórival ugyanezt tette. Erre odasúgta, hogy ő csak meg akarta nézni, mennyire vagyunk nedvesek. Hát én akkor már elég rendesen az voltam, de Dóri szemeit elnézve, ő is az lehetett. Gábor felajánlotta, hogy folytathatnánk ezt a dolgot nála, hiszen itt lakik nem messze. Dórival egymásra néztünk és mindketten akartuk. Felértünk a lakására, mondta, hogy készít nekünk italt, addig mi Dórival kettesben maradtunk a nappaliban. Odaültem mellé és elkezdtünk csókolózni. Annyira finom, puha volt a szája, nem tudtam betelni vele. Ő benyúlt a pólóm alá és elkezdte simogatni a mellemet, de olyan óvatosan, szinte alig ért hozzám, amitől én még jobban begerjedtem. Közben odalépett Gábor is. Ő levetkőztetett mindkettőnket és felváltva csókolózott velünk. Aztán mi lehúztuk a nadrágját és egyszerre nyalogattuk, szopogattuk odalent. Hosszasan, elnyújtva kényeztettük, közben egymást is simogattuk. Utána térdelve megfordultam, erre Gábor hátulról beraktam nekem, jó mélyen. Én odahajoltam Dóri szétrakott lábai közé és életemben először puncit nyaltam. Elég jól csinálhattam, mert Dórinak szinte rögtön orgazmusa volt. Brutál jó érzés volt, hogy egyszerre érzek egy nőt és egy pasit! Utána megfordultam a hátamra és Gábor úgy hatolt belém, Dóri pedig közben nyalogatott hol engem, hol Gábort. Ettől szinte rögtön elélveztem én is. Aztán Gábor a hátára feküdt, Dóri ráült, én pedig Gábor szájához raktam a puncimat. Olyan jól nyalt, hogy elképedtem! Mivel Dórival egymással szemben voltunk, mohón elkezdtünk csókolózni, közben egymás mellét izgattuk. Én eközben ismét elélveztem. Aztán Gábor mondta, hogy már ő sem bírja tovább, de a szánkba akar élvezni. Dórival ismét elkezdtük kényeztetni, most már egyre vadabbul és nem kellett sok idő neki, szinte rögtön a szánkba spriccelt. Ezután hívott nekünk egy taxit és hazamentünk.

     Annyira hihetetlen még most is ez az egész… Dórival nem beszéltük ezt ki, azóta is tabutéma köztünk. Nagyon jó volt, örülök, hogy ilyen megtörtént velem, de még egyszer nem akarnám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük