A kis unokahúgom

Apáék családja igencsak egy fura család volt. 4 fiútestvér de nem igazán tartották a kapcsolatot. A szomszéd településen, nagyapáméknál szoktak találkozni vasárnap délelőttönként és ott beszélgetnek általában. Apa egyik öccsének van egy tőlem 8 évvel fiatalabb lánya, s amikor 10-11 éves lehettem, karácsonykor eljöttek hozzánk és emlékszem nekem társasoznom kellett vele, amit nagyon nem élveztem. Sokkal szívesebben mentem volna haverokkal szánkózni. Azóta kint élek külföldön és nem is láttam őt. Aztán 26 évesen karácsonykor elmentem nagybátyámékhoz, kik egy nagyváros panelében laktak a harmadik emeleten. Csengettem és egy tündéri kis szöszi nyitott ajtót, akinek csak úgy feszült a popsiján a farmer. Puszi jobbról, puszi ballról, aztán egy hatalmas cuppanós a számra is, épp csak a nyelvét nem dugta át.

– Szia bratyókám, már nagyon vártalak, tudtam hogy eljösz. Apuék mondták, hogy külföldön laksz. Milyen helyes és jóképű pasi lettél, ha valahol összefutottunk volna, meg sem ismertük volna egymást.

Bementünk a konyhába, nagybátyámmal kezet fogtunk, feleségének adtam egy puszit, aztán beszélgetni kezdtünk. Egy darabig beszélgettünk, aztán Vivi behívott a szobájába. Büszkén mutogatta a posztereit, mondta milyen zenéket szeret, melyik a kedven együttese. Én is sokat meséltem neki az eltelt éveimről. Ahogy beszélgetünk, egyszer csak kiböki, csinálni akarom veled. Kérdezem tőle: mit?

– Hát azt, tudod.

Bal keze mutató és hüvelykujjával kört formázott, bal keze mutatóujját beledugta.

– Hát AZT!

Mondom neki, ne hülyéskedj Vivi, unokatesók vagyunk, különben is, te még szinte gyerek vagy.

– Attól, hogy unokatesók vagyunk, mi baj lehet, unokatesók akár össze is házasodhatnak – és, hogy ő már nem gyerek, hisz kijárta a 11. osztályt, meg a sulival 10 napra lementek a Balatonra, s éjszakánként kiszöktek a barátnőjével a lányok hálóterméből, majd átmentek a fiúkhoz és több alkalommal is szexeltek.

Mondta, hogy másnap reggel 8-ra menjek el hozzá, hisz a szülők nem lesznek otthon, majd csak délután 2-re jönnek haza és egész délelőtt egyedül lehetnénk. Hazajöttem, egész éjszaka rajta pörögtek a gondolataim, piszkosul bejött a kiscsaj. 7-kor ébredtem, tusolás, reggeli, háromnegyed 8-kor indultam, 8-kor már náluk nyomtam a csengetőt.

Egy kis áttetsző alig-hálóingben nyitott ajtót. Óó azok a kő kemény kis tini cicik szinte átszúrták a hálóingét, a combjai közt tisztán látszódott a szőke punciszőrzet. Édes istenem, úgy állt a faszom, mint a cövek. Ölbe kaptam, bevittem a szobájába, nem is tököltem vele, csak hanyatt fektettem az ágyán, derékig felhúztam azt a picike hálóinget, elővettem a faszom, felhúzta a térdeit, szétterpesztette a combjait. A makkom a szeméremajkai közé igazítottam és egyetlen gyengéd, de határozott mozdulattal tövig felnyomtam. Felnyögött a gyönyörtől, s nagyon lassan, finoman mozogtam benne, emelgette a popsiját, piszkosul évezte, tényleg volt már bőven tapasztalata. Egyre gyorsabban és egyre vadabbul mozogtunk, s a végén hatalmasat élvezett, aztán még egy utolsó hatalmas lökés és én is elélveztem. Jókora adag spermát pumpáltam a forró kis tinipuncijába. Délután 1-ig maradtam, végigszeretkeztünk az összes pozíciót. Megfürödtünk, felöltöztünk, kikísért és az ajtóban forrón megcsókoltuk egymást s jöttem haza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük